Vi tilbyder


Erhvervsparken Egedal er for virksomheder i mange forskellige brancher, som eksempelvis VVS, el-installatør, murer, tømrer, gulvbelægning, anlæg, lager, rengøring, skilte, reklame, elektronik, handel & agentur, transport, tagdækning, produktion, service, engros, maskinudlejning, medico, tekstil og papir, webshop, webdesign, personale, rejsebureau, konsulent, fotograf, revision & bogføring, it, forlag, telekommunikation, teknisk analyse, catering og mange flere.

Her er der gode muligheder for udvidelse og forandring over tid, og vi håber på, at vores mange lejere får gavn af at danne netværk og finde samarbejdspartnere, som kan give dem inspiration og nye forretninger.

Erhvervsparken Egedal er etableret i en ca. 9.000 m2 stor bygning, som består af mange bygningskroppe med forskellige dimensioner. Bygningen er beliggende på en 34.000 m2 stor parklignende grund, hvor der er masser af plads til parkering, en gåtur, lidt afslapning, samt til at lave fælles events.

Vi sætter en ære i at holde området pænt og nydeligt således, at vores lejere altid kan trives godt i velfungerende omgivelser.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om mulighederne for at finde det rette lejemål til netop din virksomhed i Erhvervsparken Egedal – også selvom arealet ikke præcis fremgår af oversigterne – idet vi har mange opdelingsmuligheder.

Copyright © 2012 Erhvervsparken Egedal